top of page

Dans als ontprikkeling

Toen mijn dochtertje net geboren was zocht ze constant lichamelijk contact met mij of mijn man. Ze wilde ons voelen, bij ons zijn en het liefste in beweging. In mijn buik danste ze al gezellig mee in de zumba lessen die ik toen gaf. Maar ook toen ik haar eenmaal in mijn armen had, danste ze het liefste mee in de woonkamer. Nu is ze bijna zes en we dansen nog steeds, vooral als ik haar op til en rond draai door de kamer, giert ze het uit. Dansen geeft haar ontspanning en ik kan ook even mijn ei kwijt. Soms als ze in bed ligt zet ik muziek op en dans ik eventjes de dag van mij af. Ik luister naar de muziek en naar mijn lijf. Wat wil ze doen en welke bewegingen komen daarbij kijken. Dus voel jij je na een drukke dag onrustig en wil je dat gevoel kwijt? Zoek dan eens een mooi muziekje uit dat past bij je gevoel en dans het eruit.

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page