top of page
20211009_163649_edited.jpg

Wat is danscoaching?

In het dagelijks leven zitten we heel vaak in ons hoofd. We lopen vast en gaan naar een coach om te praten over waar we tegen aan lopen...weer in het hoofd. maar wat nou als je terug gaat naar de wijsheid van je lichaam? Wil jij weer leren voelen? Meer grip hebben op de keuzes die je maakt? Wil je uit je hoofd en in je lijf? De diepere band met jezelf aangaan? Iedereen gaat wel eens door een moeilijke periode, maar slechts enkelen weten dit om te vormen tot een nieuw begin, een begin van een leven vol geluk.

 

Bij het woord dans denk je al snel aan choreografieën en pasjes aanleren. Tijdens danscoaching doen wij dat niet. Je beweegt van binnenuit, en volgt je gevoel. De vragen die ik stel tijdens een danscoaching sessie maakt het coaching. Ik ben een gecertificeerde Professionele coach en mijn missie is om samen met jou terug te gaan naar de kern en te ontdekken hoe jij je leven kan verbeteren. Laat mij je helpen het contact met jezelf te herstellen om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien.

Interesse gewekt? Lees dan verder op mijn site of neem contact met mij op.

Volgende sessie:

15& 16 juli LEAP community festive

Vuren

In de praktijk

Hoe werkt het

We gaan eerst op zoek naar jouw coachingsvraag. Je kan proberen het antwoord te vinden in je hoofd. Maar vaker zit het dieper, en dat antwoord vind je in je lichaam. Je zet je lichaam in beweging, en met lichaamsgerichte opdrachten zul je sneller bij de kern komen. Je vindt waar het probleem zit en kan het dan letterlijk uit je lijf dansen. Zo ga je dus uit het hoofd en in het lijf.

Voor wie

Danscoaching is voor iedereen die het fijn vindt om te bewegen. Je hoeft dus geen danser te zijn. Je bent op zoek naar verandering of verbetering in hoe jij je voelt in je dagelijks leven. Je zoekt meer verbinding met jezelf en wilt meer de diepte in.

Indicaties

Je voelt spanningen in je lijf, maar die gaan niet weg door massage of afleidingen. Je voelt je uit balans, zoekt meer zekerheid of ervaart stress. Je hebt al meerdere dingen uitgeprobeerd, zonder gewenst resultaat. Dan is het zeker de moeite waard om eens bij mij te komen dansen.

bottom of page