top of page

Sessies

LEAP groepssessie

20230413_120957.jpg

LEAP groepssessie

Bij een groepssessie lig je allemaal op een eigen yogamatje. De sessie duurt in totaal 2 uur en 1 uur daarvan lig je op je rug met je ogen dicht op de mat. Dit zodat je je kunt afsluiten en kunt focussen op je eigen proces. Hierbij wordt je ondersteund door muziek. Na de sessie praten we even na en is er ruimte om iets te delen. Je zult merken dat de effecten van de sessie doorwerken in je dagelijks leven. Zo kan bijvoorbeeld je eetpatroon veranderen, voel je je rustiger en heb je meer overzicht op patronen. Dit is voor iedereen anders, het brengt je in ieder geval meer tot je kern, je ware ik. Conditioneringen vallen van je af en je zult meer in contact staan met je intuïtie. Iedereen is welkom en je hoeft geen ervaring te hebben met energiewerk.

Ben jij er klaar voor om de LEAP te nemen?

Energie uitwisseling: € 50,-

LEAP 1 op 1 sessie

Image by Marcos Paulo Prado

Haal het meeste uit je leven

Tijdens een 1 op 1 sessie is er alle aandacht voor jou. Deze sessie is speciaal voor mensen die een groepssessie te spannend vinden. De sessie duur in totaal 2 uur waarvan je 1 uur op je rug op een yogamatje ligt met je ogen dicht. Ik zal er alles aan doen op je op je gemak te laten voelen en een veilige ruimte te creëren. Na de sessie is er de ruimte om vragen te stelen en je ervaring te delen. Je hoeft geen ervaring te hebben met energiewerk.

Energie uitwisseling: € 220,-

Danscoaching groepssessie

Screenshot_20220128-082812_WhatsApp.jpg

Omarm de uitdagingen van het leven

Tijdens een danscoaching groepssessie werken we met een thema. Dit verschilt per keer. In de agenda kan je zien welke thema's wanneer gepland zijn. De groep bestaat uit maximaal 10 personen zodat er genoeg ruimte is om te bewegen en delen. Je danst intuïtief, en is dus geen goed of fout, alles is okay. Door middel opdrachten en muziek gaan we steeds een stapje dieper in het proces en zakken we verder in het lijf. Je zult tijdens de sessie steeds meer verbinding voelen met de andere participanten en de ervaring is dat je lichter weg gaat dan dat je aankwam. Ben jij benieuwd naar wat er echt diep van binnen speelt? Boek dan een groep sessie in, ik welkom je in liefde.

Uitwisseling: € 45,-

Individuele danscoaching sessie

Screenshot_20211013-092038_Gallery.jpg

Individuele sessie

Deze sessie beginnen we met een kort intake gesprek. We zoeken samen naar de vraag/gevoel waar je meer over wil weten of antwoorden op wilt hebben. Door middel van muziek en opdrachten geeft jouw eigen lichaam de antwoorden. Mijn gespecialiseerde vakkennis begeleidt en inspireert je om meer in contact te komen en je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Neem vandaag nog contact op en neem je leven weer in eigen handen met mijn coaching hulpmiddelen en technieken.

Kosten: € 95 incl. btw 
Duur: anderhalf uur

bottom of page